Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER:

Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare, utmaningar och samarbetsformer. Är du rätt kvinna eller man för oss? Skicka din ett personligt brev och CV till cecilia@mek-maskin.com

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner  är en totalleverantör av professionella maskiner för  markvård och grönyteskötsel, från ledande märken av hög kvalité . I bolagets sortiment hittas maskiner som redskapsbärare, gräsklippare, kompaktlastmaskiner, kompakttraktorer, elbilar och mycket mer. Företaget hjälper kunderna att köpa funktioner inom markvård och är med i hela processen både vid planering och köp och för eftermarknaden. Företaget arbetar utifrån helhetskonceptet försäljning, service och reservdelar vilket ger kunden en totalleverantör inom branschen. Företaget har verksamhet i  Vimmerby och Jönköping. 

Gårdsman AB är en skog & trädgård butik i Jönköping, där vi saluför maskiner för skogsbruk  som motorsågar med tillbehör, ATV(fyrhjulingar), redskap för trädgårdsskötsel såväl för privata som proffs, gräsklippare, trimmer, produkter för gräsvård, och o-gräs bekämpning. Bilsläp för proffs o privat användning. Webbhandel på nätet är en viktig del i verksamheten.

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner  startade 1985 och Gårdsman AB  startade 2007, är familjeägt och består i dag av totalt 32 anställda. Flera av företagens  kunder verkar inom den offentliga sektorn och privata, sträcker sig allt från  Karlsborg ner till Kalmar. Företagens röda tråd är service utöver det vanliga, Kunden i centrum.