Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER:

Verkställande Direktör för Mek & Maskin AB i Vimmerby/Jönköping

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner & Gårdsman AB söker en VD till Vimmerby och Jönköping. Till tjänsten som VD/Säljchef ansvarar och arbetar du för företagets utveckling, tillväxt och framgång vad gäller såväl företagets anställda som kunder. Företaget ser tillväxtmöjligheter i Jönköping & Vimmerby och ser gärna ytterligare tillväxt inom den offentliga sektorn. Som VD / Säljchef bär du det fulla ansvaret för att driva, leda och samordna verksamheten i den riktning som beslutats om. Detta görs i samarbete med ägarna och verksamhetens övriga enheter.

Din ledarstil präglas av ett strategiskt, ansvarstagande och målinriktat arbetssätt. Du är en driven och framåt person. Vi ser gärna att du är marknadsorienterad, klarar ta snabba beslut och arbetar med effektivitet. Din ambition som ledare är att arbeta med respektfullhet, pålitlighet och rättvisa gentemot dina medarbetare – ”mer ledare än chef”. Du har förmågan att vara lyhörd, inkännande och se medarbetares och kunders utvecklingspotential. Förmågan att kunna motivera och inspirera medarbetarna är en viktig del i din ledarroll. Som person är du kamratlig och familjär. Du besitter en hög social kompetens och är kommunikativ. Du är duktig på att hantera svårigheter och att arbeta i stressade situationer och hantera konflikter. Ditt arbetssätt genomsyras således av ett långsiktigt fokus och ditt ledarskap är modernt, värderingsstyrt och du agerar via symbolhandlingar mer än direktiv. Du kan ta nya initiativ och fatta beslut i vald riktning.

Vi ser gärna att du har erfarenheter inom branschen och/eller befunnit dig i en ledande position i ett liknande företag. Erfarenheter från försäljning av liknande produkter är av värde. Din teoretiska utbildning är civilekonom eller motsvarande. Vi ser gärna att du har kunskaper från någon form av affärssystem. Företaget använder systemet Pyramid i dag. Vana för att arbeta i diverse Office-program är ett krav.

Du har goda kunskaper i engelska och hanterar du tyskaspråket också så är den en fördel men inget krav. Du innehar B-körkort då detta är ett krav därför att tjänsten innebär en del dagsresor.

Din ansökan Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 10 maj 2017. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Larsson Acconia på 036-770 15 15.

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner  är en totalleverantör av professionella maskiner för  markvård och grönyteskötsel, från ledande märken av hög kvalité . I bolagets sortiment hittas maskiner som redskapsbärare, gräsklippare, kompaktlastmaskiner, kompakttraktorer, elbilar och mycket mer. Företaget hjälper kunderna att köpa funktioner inom markvård och är med i hela processen både vid planering och köp och för eftermarknaden. Företaget arbetar utifrån helhetskonceptet försäljning, service och reservdelar vilket ger kunden en totalleverantör inom branschen. Företaget har verksamhet i  Vimmerby och Jönköping. 

Gårdsman AB är en skog & trädgård butik i Jönköping, där vi saluför maskiner för skogsbruk  som motorsågar med tillbehör, ATV(fyrhjulingar), redskap för trädgårdsskötsel såväl för privata som proffs, gräsklippare, trimmer, produkter för gräsvård, och o-gräs bekämpning. Bilsläp för proffs o privat användning. Webbhandel på nätet är en viktig del i verksamheten.

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner  startade 1985 och Gårdsman AB  startade 2007, är familjeägt och består i dag av totalt 32 anställda. Flera av företagens  kunder verkar inom den offentliga sektorn och privata, sträcker sig allt från  Karlsborg ner till Kalmar. Företagens röda tråd är service utöver det vanliga, Kunden i centrum.